BørneIntra v2.18

Velkommen til Piletræet maj 2018.

Vores overordnet tema frem til august i hele Piletræet er krop og bevægelse.

Skiftende billeder

Seneste nyhed...

"Bedsteforældredag"

 

 

 

”BEDSTEFORÆLDRE ”-dag på Piletræets legeplads,

fredag d. 18. maj 2018, kl. 14.00-16.30

 

På børnenes vegne vil vi gerne invitere bedsteforældre, eller onkler/tanter, naboen eller hvem der har mulighed for at deltage til, at komme til ”bedsteforældredag/blomsterdag” på vores legeplads i Piletræet.    

Dagen handler primært om hygge mellem børnene og jer, hvor du/i har mulighed for at opleve Piletræet med børnene samt, at møde os voksne i Piletræet.

”Blomsterdag” betyder, at ”Bedste” kan medbringer en lille sommerblomst/krydderurt, tomatplanter eller lignende og du/i hjælper med, at plante i et af vores mange bede og blomsterkasser.

En ekstra bonus ved ”Blomsterdag” er naturligvis også, at det giver børnene et indblik i naturens gang, samt etablerer et tilhørsforhold og fælles ansvar for de blomster og planter, som vi har på legepladsen. Var en kæmpe succes sidste år. Vi havde flotte blomster m.m. langt hen i september.

Vi håber, at vi kan lokke mor eller far til at tage en kage/nogle boller med om morgenen, når barnet afleveres. I så fald kan vi nemlig servere brød, kaffe, te eller saftevand til alle de grønne fingre, når de er færdige med at grave.

Vi krydser fingre for dejligt vejr den dag, ellers må vi henstille til fornuftig påklædning og paraplyer om nødvendigt.

Vi håber at se rigtig mange ”Bedst‘er” til en hyggelig eftermiddag og beder jer venligst give besked på stuerne om antal ”Bedst’er”, samt mulighed for bagning 😉. Sidste frist for tilmelding er mandag d. 30. april 2018.

 

Mange hilsner

Alle børn og voksne i Piletræet 

 

Ps. Hvis ”Bedste” ønsker at tage barnet/børnene med hjem fra Piletræet, så skal I huske at skrive det på BørneIntra (brug gerne skærmen i garderoben). Vi må nemlig ikke udlevere børn uden forældres tilladelse!

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag